کتاب دستینه وب: دستورالعمل هایی برای افسران جنگ نرم در فضای مجازی به قلم کمیل خجسته منتشر شد.
“
کتاب دستینه وب: دستورالعمل هایی برای افسران جنگ نرم در فضای مجازی + چند گام ساده تا یک وبلاگ خوب به قلم کمیل خجسته در قطع جیبی، 152 صفحه، 2500 نسخه و بهای 3500 تومان برای نخستین بار روانه بازار نشر شد.
در مقدمه کتاب آمده است: در همان سال های ابتدایی «دفاع مقدس» که بنی صدر فرمانده کل قوا بود، جلسه مشترکی بین فرماندهان سپاه و ارتش برگزار شد. در آن جلسه بنی صدر، فرماندهان وقت ارتش، سرپرست سپاه حضرت آیت الله خامنه ای، شهید ابراهیم همت، شهید خرازی، رحیم صفوی، شهید باقری و عده دیگری از فرماندهان وقت سپاه حضور داشتند. ابتدا یکی از فرماندهان ارتش بر روی کالک بزرگ عملیاتی وضعیت نیروهای خودی و دشمن را نشان داد. بعد از آن نوبت نماینده سپاه رسید، که شهید باقری مبدع شناسایی و اطلاعات سپاه ابتدا بعضی اطلاعات داده شده از سوی نیروهای بنی صدر را اصلاح کرد و بعد آنقدر دقیق و ریز اطلاعات و داده از رفتارشناسی دشمن ارائه نمود که همه افراد دور و بر بنی صدر نتوانستند تعجب و بهتشان را پنهان کنند. باقری حتی از زاویه توپ تانک های دشمن نیز صحبت کرد. همه راز این ماجرا آن بود که باقری در آن جلسه مهم با اطلاعات کامل و شناسایی صحیح وارد شده بود و این شد که در آن جلسه بچه های سپاه با وجود جوانی شان توانستند حرفشان را به کرسی بنشانند.
شناخت صحیح سبب می شود انسان در هنگام تصمیم گیری به گزینه مناسبی برسد و رفتار صحیحی از خود نشان دهد. تصور کنید شخصی آشنا با فنون رزمی با شخصی کارناآزموده وارد عرصه کارزار شود، وی قطعاً با ضربه ای حریف را از میدان بیرون خواهد کرد. اگر چشم و گوش این مبارز را ببندید، او دیگر پیروز این میدان نخواهد بود؛ زیرا قدرت دارد، ولی به دلیل فقدان اطلاعات از حریف، نمی داند کی و چگونه از قدرت و فن خویش بهره گیرد؛ چون نمی داند حریف کی و از چه نقطه ای و با کدام وسیله حمله می کند.
بنابراین هرقدر که قدرتمند باشید، اما اطلاعات کافی از دشمن نداشته باشید خود را شکست خورده می دانید.
در واقع برای رفتار درست در هر محیطی، باید. چند نکته را به خوبی شناخت، یکی از آنها شناخت محیطی است که می خواهید در آن عمل کنید. دوم شناخت توانایی ها و نقاط ضعف خود است و سوم شناخت دیگران اعم از دوست و دشمن.
فرض کتاب که به قالب یک دستینه(Hand book) تبدیل شده، آن است که به یکی از فضاهای اصلی تقابل جبهه حق و باطل – در حال حاضر – به صورت عملیاتی توجه شود.
فرض فرعی این خطوط هم این است که افسران جوان جنگ نرم در محیط سایبر، به مجموعه ای از دستورالعمل ها، روندها و تجربه های موجود در قالب یک کتاب کار دسترسی راحت و سریع داشته باشند تا در میدان عملیات راحت تر بتوانند تصمیم گیری کنند و سریع تر خود را به مقصود که همانا روشنگری و ترمیم اذهان است، برسانند.
“