سبد خرید

انقلاب اسلامی در بوته آزمون

حوادث و اتفاقات قبل و بعد از انتخابات دوره دهم ریاست‌جمهوری در ایران، در تاریخ سی ساله نظام جمهوری اسلامی و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به یقین از حوادث و اتفاقاتی استثنایی و کم‌نظیر بوده است. برای کشوری که در طول این سه دهه و در شرایط سخت  و حتی در دوران هشت‌ساله جنگ تحمیلی تقریباً همه ساله یک انتخابات سراسری برگزار کرده و اجازه نداده است حتی یک روز هم وقفه‌ و تأخیری در انجام انتخابات ایجاد شود و عموم آنها به آرامی و بدون ایجاد تنش و برخورد، برگزار شده‌اند. آنچه که در دوران انتخابات دهم ریاست‌جمهوری صورت گرفت – به‌ویژه مداخله‌ها و عطف توجه قدرت‌های بیگانه – همه را شگفت‌زده کرد.
در واقع چه کسی تصور می‌کرد کسانی چون موسوی و کروبی که سالیان طولانی در مسئولیت‌های سطح بالای نظام قرار داشتند و خود بارها مجری انتخابات بودند و با سازوکار پیچیده و در عین حال مردمی آن آشنا بودند، قبل از اعلام نتیجه مدعی پیروزی گردیده و نتیجه خلاف آن را تقلب مسلم دانسته و از مردم بخواهند به خیابان‌ها ریخته و زمینه شورش، تخریب و تعدی به مال و جان مردم را فراهم کنند؟
چه کسی تصور می‌کرد که این آقایان در دام توطئه دشمنان قسم‌خورده انقلاب قرار گیرند و به‌عنوان بازیچه‌ای، دقیقاً برنامه‌ها و توصیه‌های دشمنان را اجرا نمایند؟
چه کسی تصور می‌کرد که دشمن و یا دشمنان داخلی و خارجی دست اتحاد بیکدیگر داده و همه ظرفیت و توان خود را به‌کار گرفته تا با استفاده از این موقعیت در اجرای پروژه انقلاب‌های رنگین نسبت به براندازی نظام جمهوری اسلامی، اقدام و یا حداقل به نوعی استحاله نظام دست یابند؟ همه این پرسش‌ها و شگفتی‌ها ما را به این نقطه می‌رساند که آنچه اتفاق افتاد، نمی‌توانست حاصل یک حرکت خودجوش، ناگهانی و بدون طراحی قبلی باشد؛ بلکه حاصل یک برنامه‌ریزی درازمدت، طولانی و نتیجه کار عمیق اتاق‌های فکر و درهم تنیده دشمن بوده است و می‌طلبد که بر اساس این پیش‌فرض، پژوهشی عمیق و همه‌جانبه صورت داده تا چرایی و چگونگی این ماجرا را دریافته و درنهایت، علل ناکامی دشمنان و توفیق انقلاب اسلامی در عبور موفقیت‌آمیز از این «آزمون » روشن شود. ضرورت انجام یک مطالعه عمیق، همه‌جانبه و در عین حال علمی و دور از جار و جنجال‌های سیاسی و احساسی لازم بود که بحمدالله توسط محقق ارجمند جناب آقای دکتر منوچهر محمدی انجام شد و درقالب یک کتاب 779صفحه ای  و در هفت فصل به شرح زیر ارائه خواهد شد.
کلیات که به انقلاب اسلامی و اثرات آن می پردازد،فصل دوم:سیاست ها و راهبردهای دشمنان در جنگ نرم بیست ساله،فصل سوم:عملی کردن اهداف وراهبردهای جنگ نرم دشمن در ایران (بومی سازی) فص چهارم:کارنامه شخصیت های سیاسی تأثیر گذار در جنگ نرم و فتنه 88 فصل پنجم:جریان های سیاسی و جنگ نرم دشمن فصل ششم: نقش ولایت وامت در مدیریت بحران و ختم غائله فصل هفتم:که به جمع و نتیجه گیری پرداخته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

در حال بارگذاری ...
preloader