گفت و گوی مدیرعامل سازمان و خبرگزاری کتاب ایران
“
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، سیدغلامرضا حسینی مدیرعامل سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی حضور فعال ایران در نمایشگاههای بینالمللی را یک فرصت بینظیر بر شمرد که باید از آن بیشترین استفاده را برد.وی درباره نمایشگاه بینالمللی فرانکفورت گفت: بیش از نیم قرن برگزاری مستمر نمایشگاه بینالمللی فرانکفورت با استاندارهای قابل قبول و تبدیل آن به بزرگترین نمایشگاه جهان با حضور نویسندگان، ناشران، کتابخوانها، خبرنگاران و … نشانگر یک موقعیت مطلوب است که نمایشگاه فرانکفورت از آن بهره میبرد.
وی با اشاره به یکی از جذابیتهای نمایشگاه فرانکفورت که خرید و فروش حق نشر است، اظهار داشت: این امر موجبات حضور فعال و گستردهای را در این نمایشگاه فراهم آورده که با توجه به عدم اجرای کامل قانون «کپی رایت» در ایران، علاقه برای حضور در این بخش کم شدهاست.
حسینی در ادامه این مطلب تصریح کرد: به دلایل گوناگون در عرصه رسانه امکان رقابت برابر برای کشور ما وجود ندارد و همواره چهرههای واقعی تمدن ایران اسلامی از سوی ابرقدرتهای رسانهای مخدوش جلوه داده شدهاند.
وی در رابطه با تأثیر حضور ایران در نمایشگاه فرانکفورت عنوان کرد: با توجه به برد رسانهای نمایشگاه فوق، حضور فعال در آن یک فرصت کمنظیر است که باید از آن به بهترین شکل ممکن بهره برد.
مدیرعامل سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در خاتمه ابراز داشت: در وضعیت فعلی، علاوه بر عرضه آثار جدید در حوزه تولید علم و نوآوری لازم است رتبه علمی تمدن ایران اسلامی را با تکیه بر دانشمندانی چون بوعلی سینا، ابوریحان بیرونی، خواجه نصیرالدین، زکریای رازی، ابن خلدون و … به جهانیان نشان دهیم.
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تصمیم دارد با ارائه 10 عنوان کتاب با اسامی؛ آیین خاتم، جهانشناسی در قرآن، آسیبشناسی انقلاب اسلامی، تأثیر انقلاب اسلامی ایران بر کشورهای اسلامی، خدا در حکمت و شریعت، کلام شیعه، انتظار بشر از دین، بازتاب جهانی انقلاب اسلامی و کتاب سیرت جاودانه، در این دوره از نمایشگاه کتاب بینالمللی فرانکفورت شرکت کند.
“