سبد خرید

نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت

نمایشگاه  بین المللی کتاب فرانکفورت، یکی از مهم ترین رویدادهای مربوط به کتاب در جهان از امروز به مدت 5 روز میزبان اهالی کتاب خواهد بود.در نمایشگاه امسال در مجموع 7050 ناشر از 100 کشور جهان حضور دارند و با یکدیگر درباره ترجمه آثار مختلف از تاریخ گرفته تا کتاب های مرجع و راهنما گفت و گو و مذاکره می کنند. برخی از ناشران هم به دنبال دریافت حق نشر (کپی رایت) کتاب های جدید خواهند بود.
در این نمایشگاه ترکیه میهمان ویژه می باشد.
ایران نیز با بیش از یک هزار و چهارصد جلد کتاب در نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت شرکت دارد.محمد الهیاری مشاور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به حضور مؤسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران در نمایشگاه فرانکفورت گفت: در این نمایشگاه، ایران دو غرفه در اختیار دارد. در بخش بین الملل واقع در سالن شماره 5 یک غرفه به فضای 80 مترمربع و در بخش کودک و نوجوان واقع در سالن شماره 3، غرفه ای به فضای 64 مترمربع در اختیار گرفته ایم.
وی درباره کتاب های حوزه بین الملل و بزرگسال گفت: کتاب های این حوزه در 4 بخش تاریخ و ادبیات، هنر ایران شناسی، علمی و دینی ارائه خواهد شد که در مجموع بیش از یک هزار جلد را شامل می شوند.
لازم به ذکر است که چکیده این کتابها به صورت فارسی و انگلیسی در نمایشگاه عرضه خواهد شد و CD مولتی مدیای آن نیز برای معرفی این آثار به بازدیدکنندگان عرضه می شود.
الهیاری درباره معیارهای انتخاب کتاب توسط کارشناسان اعلام کرد: سال نشر، قابلیت ارائه کتاب در خارج از کشور، چند زبان بودن کتاب، نوع صفحه بندی و طراحی جلد و تألیف داخلی کتاب، از معیارهای محتوایی و ظاهری کتاب های انتخابی است.
برخی از آثار پژوهشگاه نیز در این نمایشگاه عرضه می شوند.
نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت، 15 تا 19 اکتبر 2008 (24 تا 28مهرماه 1387) در فرانکفورت آلمان برگزار می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

در حال بارگذاری ...
preloader