کتاب باید مجنون بود!: نگاره هایی درباره زندگانی شیخ بهائی منتشر شد.
“
منار جنبان، انحراف آب کهرنگ، طرح مادیهای اصفهان، میدان نقش جهان، پل اللهوردیخان(سی و سه پل)، مسجد مدرسه چهارباغ، مسجد شیخ لطفالله و … نامی از شیخ بهایی در تاریخ ساخت هیچ کدام از این بناها برده نشد.
گاه او را حارثی هَمدانی میخواندند؛ تبار خاندانش به حارث همدانی میرسید. حارث از یاران برجسته امیرمؤمنان، علیبنابیطالب بود. بهاءالدین محمد، روز چهارشنبه 26 ذیالحجه 953هجری قمری در بعلَبَک به دنیا آمد. یک سال بعد به همراه خانوادهاش به جبل عامل کوچ کرد.
شهری که به سبب تعصبات برخی سنیان تندرو، برای شیعیان، امن و قرین آسایش نبود.
در شناخت شیخ بهائی همین بس که شاگردانی همچون ملاصدرای شیرازی، ملاحسین فیض کاشانی و فیاض لاهیجی و نظامالدینبنحسین ساوجی را تربیت کرده است.
یکی از مجموعه داستانکهای پیشگامان دانش و فضیلت، نگارههایی درباره زندگی محمدجبل عاملی ملقب به شیخ بهائی است که «باید مجنون بود!» نام دارد.
بیش از هفتاد قطعهی کوتاه از زندگی و اندیشه شیخ بهائی را میتوانید در کتاب باید مجنون بود! مطالعه کنید.
این کتاب به قلم مریم قاسمی شمارگان 1000 نسخه، 152 صفحه و قیمت 10000 تومان منتشر شده است.
“