سبد خرید

مصاحبه مدیرعامل سازمان انتشارات با پایگاه اطلاع‌رسانی مجمع ناشران انقلاب اسلامی

“سوال‌های خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی مجمع ناشران انقلاب اسلامی از جناب آقای حسینی مدیر عامل سازمان انتشارات:

1- شما در پژوهشگاه با چه برنامه‌ریزی به توفیق چاپ 30 عنوان کتاب در فصل تابستان و پاییز نائل شدید؟
 پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با توجه به ساختار علمی و اجرایی دقیق و کارآمد اقدام به پژوهش‌های متقن   و کاربردی در حوزه‌های مختلف علوم انسانی- اسلامی می‌نماید و همواره این تحقیقات برای آماده‌سازی، چاپ و توزیع در اختیار سازمان انتشارات قرار می‌گیرد. سازمان انتشارات با استفاده بهینه از منابع حاصل از چرخه‌ی توزیع کتاب‌ها نسبت به چاپ آثار جدید اهتمام ویژه‌ای دارد و بر همین اساس معمولاً در چاپ آثار با یک ضرب آهنگ منطقی و در حد بضاعت و امکانات مالی اقدام می‌کند، چاپ بیش از سی عنوان کتاب با حجم و تعداد صفحات قابل توجه در فصل تابستان و بهار براساس برنامه‌ریزی در بخش تولید سازمان و به همت همکاران سخت‌کوش مدیریت تولید صورت پذیرفته است.
زمانبندی آماده‌سازی، چاپ به هنگام و پرهیز از هزینه‌های غیر ضروری و تمرکز منابع حاصل از فروش در بخش تولید منجر به چاپ این حجم از کتاب شده است.

2- برای نمایشگاه کتاب تهران چه برنامه‌‌هایی دارید؟
سازمان انتشارات با توجه به اینکه دو دوره متوالی اخیر به عنوان ناشر نمونه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزیده شده است، با تمام توان و براساس طرح و برنامه مدون در نمایشگاه بیست و هفتم حضور مؤثرتری نسبت به سال‌های قبل خواهد داشت، این برنامه‌ریزی شامل نحوه‌ی شکلی حضور از غرفه‌آرایی تا عرضه و رساندن جدیدترین آثار به مخاطبان را در بر می‌گیرد.

3- چشم‌انداز شما برای چاپ کتاب و حوزه نشر پژوهشگاه در آینده چیست؟
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی یک نهاد پویا، فعال و بی‌بدیل در حوزه‌ی ترویج فرهنگ و اندیشه اسلامی است و در آستانه‌ی بیستمین سالگرد تأسیس خود قرار دارد و به فضل الهی بالندگی و پیشرفت و شکوفایی روزافزون حاصل تحقیقات تولید شده در این موسسه پژوهشی هرچه بیشتر خود را در قالب کتاب در حوزه‌ی نشر به نمایش خواهد گذاشت.

–  اگر موضوع و موردی وجود دارد که صلاح می‌دانید در این مصاحبه درباره آن صحبت شود،
کار ویژه‌ی سازمان انتشارات برای بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه‌ی مجموعه‌ی فاخر دانشنامه فاطمی(س) خواهد بود، این مجموعه دائرة‌المعارفی است «ساختار موضوعی» که در دو بخش عمده:
1- تبیین زندگانی، سیره و تعالیم حضرت فاطمه زهرا(س)
2- تحلیل علمی نظری مباحث مربوط به حرمت و حقوق زن، هویت و منزلت نهاد خانواده با استناد به منابع اندیشه‌ی دینی و توجه به آرای جدید و نظرها و نیازهای معاصر، سامان پذیرفته است.
 امیدوارم با عرضه‌ی گسترده این اثر معنوی، فضای نمایشگاه بیست و هفتم بیش از گذشته تحت تأثیر فرهنگ فاطمی(س) قرار گیرد. ان‌شاءا…

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

در حال بارگذاری ...
preloader